3 gode grunde til at leje en sekretær

[vc_single_image image=”2433″ img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1503061961046{margin-bottom: 0px !important;}”]

Ret fokus 100 procent
på forretningen

Få mere tid og ekstra overskud til at fokusere på forretning og udvikling af virksomheden frem for at bruge tid på administration. En sekretær tjener sig hurtigt hjem – ikke mindst fordi en god sekretær, der har tjek på regler og procedurer, sparer dig for mange unødige udgifter

[vc_single_image image=”2436″ img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1503061941970{margin-bottom: 0px !important;}”]

Undgå at snyde dig selv eller at få ubehagelige ekstraregninger

En sekretær, der har tid til at dykke ned i ’materien’ i en sag og sørge for, at du får faktureret alle dine timer, materialer og evt. ekstraarbejde. Jeg kan holde øje med dine projekter og trykke på alarm-knappen, hvis der er noget, som ser usædvanligt ud eller økonomien er ved at køre af sporet. Jeg kan hjælpe dig med at bevare overblikket over din likviditet.

[vc_single_image image=”2437″ img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1503061968645{margin-bottom: 0px !important;}”]

Få den hjælp du har brug for
– uden at betale ekstra

Undgå udgifter (feriepenge, løn v. sygdom mv.) ved ansættelse af en sekretær. Få mig som fast tilknyttet freelancer – og juster forbruget op og ned efter din virksomheds behov. Jeg møder gerne på jeres kontor – eller arbejder på min egen pc hjemmefra.

Ydelser

Få mere tid og overskud med en personlig assistent

Der opstår hele tiden administrative og praktiske opgaver, som kan være svære at nå i en travl hverdag.

Få en personlig assistent, der griber opgaverne, når du har brug for det. Jeg sørger for, at tingene bliver gjort, og at der bliver fulgt op på dem, så du har overblikket og stadig kan koncentrere dig fuldt ud om din hovedopgave: at drive forretningen.

 • Opfølgning på tilbud
 • Bestilling af varer og materialer
 • Besvarelse af breve og emails
 • Planlægning af møder
 • Opdatering af hjemmeside m.m.
 • Kvalitetssikring af skriftligt materiale, der sendes ud af huset (korrekturlæsning)
 • Telefonpasning – receptionistopgaver

Opnå fuldt overblik over alle byggesager

Har du fuldt overblik over økonomien og korrespondance-flow på alle byggesager? Med en freelance projektsekretær får du en hjælpende hånd efter behov til at holde øje med, at en byggesag ikke løber af sporet økonomisk.

Få ordnet papirarbejdet, og få styr på omkostningerne – samtidig med at du
sparer udgifter til en fastansat projektsekretær
Jeg kan hjælpe med:

 • Fakturering af ekstraarbejde
 • Kontrakter og aftaler underskrives og returneres til tiden
 • Henvendelser til/fra myndigheder bliver håndteret
 • Aftaler med underentreprenører og øvrige samarbejdspartnere
 • Vigtige beskeder kommer videre – egne håndværkere, beboere m.m.

Styr på kassekladder, moms og fakturering

Ingen glemte tidsfrister, styr på moms, og få sendt fakturaen afsted med det samme. Bogholderiet kan hurtigt tage meget fokus fra tilbudsgivning og styring af projekterne, som er der, du skal lægge din energi.

Lej en bogholder fx en dag om ugen, og lad mig hjælpe dig med at få styr på bogholderiet. Det kan både spare dig tid, frustrationer og penge – fordi jeg følger op og tilser, at frister og aftaler overholdes og hjælper med at sikre en stabil likviditet.

Få assistance til …

 • Indtastning/bogføring af kassebilag i økonomisystem
 • Rykning af debitorer og kreditorer
 • Betaling og afstemning af kreditorer
 • Bankafstemning
 • Momsafstemning og -afregning
 • Fakturering

Få styr på alt praktisk omkring personalet

Personaleadministration kan være en tung administrativ byrde, når der for eksempel skal laves løn eller søges refusion af sygedagpenge.

Benyt dig af mine kompetencer i det omfang, du har brug for det. Det sparer dig for tid og frustrationer over papirarbejdet, fordi en sekretær, der har styr på muligheder og regler omkring personaleadministration, hurtigt og nemt kan klare opgaverne.

 • Få styr på refusion af sygedagpenge, orlov eller løntilskud til kurser
 • Bliv aflastet, når lønnen skal laves – og vid, at tidsfristerne bliver overholdt
 • Få klarhed over løn- og ansættelsesforhold for dine timelønnede håndværkere og deres overenskomster.
[progress_bars][bar title=”Projektstyring” value=”75″ size=”10″] [bar title=”Administration” value=”90″ size=”10″] [bar title=”Personaleadministration” value=”60″ size=”10″] [bar title=”Bogholderi” value=”50″ size=”10″][/progress_bars]

Referencer

[testimonials orderby=”rand” hide_photos=”0″]

Min mission

ALT kan blive FOR MEGET

Jeg har som sekretær og projektassistent i byggebranchen set mange håndværksmestre og rådgivere i byggeriet stå tidligt op, arbejde meget og knokle derudaf – også aften, weekender, helligdage og ferier.

De er blæksprutter, som skal klare alt selv. Men ALT kan hurtigt blive FOR MEGET. Det kan være en dyr lærestreg at tro, at man kan nå det hele alene. Fokuser kræfterne, og prioriter din tid effektivt, så du kan øge din indtjening i forhold til den tid, du arbejder

Med mit koncept får du hjælp efter behov. Du har ingen omkostninger til en ansat – men har alligevel fast hjælp. Spar penge, fordi der er styr på papirarbejdet. Opnå overblik, kontinuitet og dokumentation.

Lad mig gøre dig til styrmand igen

Min mission er at aflaste dig som ejer/leder af mindre og mellemstore virksomheder.  Jeg vil frigøre din tid fra administrationen, så du får overskud til at være leder, tid til dine kunder og til udvikling af forretningen.

Det motiverer mig at være god til at understøtte dine behov i hverdagen, så du kan nå en større mængde opgaver, end det ellers ville være muligt.

Om mig

Jeg kender byggebranchen indefra

Jeg har mere end 12 års erfaring som projekt- og økonomiassistent i byggebranchen. Senest har jeg arbejdet som personlig assistent og projektassistent i Arkhus Bygningsrådgivning A/S. Før det var jeg ansat som økonomi- og byggelederassistent i Ringsted Bygningsentreprise A/S (senere RBE A/S).

Tidligere har jeg arbejdet i både detail- og reklamebranchen – alle steder med forskellige, spændende opgaver inden for administration og økonomi.

Jeg har hidtil slået mine folder i det midtsjællandske, hvor Sorø var min hjemby. I juni 2017 flyttede min familie og jeg til Hillerød, hvor jeg fortsat vil udvikle min virksomhed med nye kunder og kontakter herfra – samt naturligvis eksisterende fra Midt- og Vestsjælland.

[vc_single_image image=”2479″ img_size=”large”]
[vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”4″ element_width=”6″ item=”2558″ grid_id=”vc_gid:1518013050363-0afcabb4-ba8f-9″]

Kontakt

[vc_single_image image=”2500″ img_size=”medium” css=”.vc_custom_1503754606587{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][contact_box address=”Viemosevej 17
3400 Hillerød” telephone=”40 86 55 99″ email=”info@annette-olsen.dk”]